dbieb helpt

bij belastingen

terug naar dbieb helpt

Belastingaangifte doen via de computer kan lastig zijn. Wat hulp is dan fijn. Bijvoorbeeld van een expert die meekijkt of je het goed hebt ingevuld. Iemand die je vragen kan beantwoorden. 

In de vestigingen van dbieb kun je bovendien de hele maand maart gratis gebruik maken van een computer om je belastingaangifte te doen.

Op afspraak


Invulhulp belastingaangifte

Wie hulp nodig heeft bij het invullen van de belastingaangifte, kan terecht in dbieb Burgum. Tijdens de belastingperiode zitten vrijwilligers van KEaRN elke dinsdag voor je klaar om je te helpen.

Data en tijden worden nog bekend gemaakt

Maak een afspraak aan de balie of via 058- 234 77 77

Zonder afspraak

Spreekuur belastingen en toeslagen in Leeuwarden

Heb je hulp nodig bij de belastingaangifte voor particulieren of het aanvragen van toeslagen of heb je vragen over deze zaken, loop dan vrij binnen voor deskundige hulp vanuit het Buurtservicepunt.

  • elke vrijdag van 10.00 - 12.00 uur in dbieb Leeuwarden 

spreekuur belastingen en toeslagen

Informatiepunt Digitale Overheid

Heb je hulp nodig bij de belastingaangifte voor particulieren of het aanvragen van toeslagen of heb je vragen over deze zaken, loop dan vrij binnen voor deskundige hulp vanuit het Buurtservicepunt.

  • di en vr 10.00-13.00 uur, dbieb Leeuwarden
  • di en do 14.00-16.00 uur, dbieb Stiens
  • wo 14.00-16.00 uur, dbieb Grou (6 maart t/m 15 mei)

informatiepunt digitale overheid

Formulierenloket

Bij het Formulierenloket van KEaRN kun je terecht met al je vragen over overheidszaken. Dus ook voor vragen over je belastingaangifte.

  • elke dinsdag van 15.30-17.30 uur, dbieb Burgum

formulierenloket

Zelf belastingaangifte doen

Zelf belastingaangifte doen op de computers in dbieb

In de maand maart en april zijn er in alle vestigingen van dbieb computers beschikbaar voor het doen van belastingaangifte. Wil je hier gebruik van maken? Wees welkom! Meld je bij de balie.

Beter leren computeren

Wil jij beter leren omgaan met computer, mobiele telefoon en internet? Denk eens aan een cursus ‘Leren computeren’ bij dbieb. In een groep krijg je het snel onder de knie. Heb je gewoon een vraag over het gebruik van computeren, telefoon of tablet? Loop dan eens binnen bij één van de digi-spreekuren.

lees meer op dbieb helpt

Direct bellen met de belastingdienst? Bel gratis de BelastingTelefoon: 0800 - 0543