Alle vestigingen van dbieb zijn vanaf donderdag 20 mei weer open. Voor vragen over de onze dienstverlening en de Coronarichtlijnen verwijzen we je graag naar de pagina met meest gestelde vragen. Onze online-activiteiten en de spreekuren gaan door. Raadpleeg hiervoor de webagenda.

kunst in dbieb

terug naar in dbieb

Niet alleen boeken vertellen verhalen. Beelden ook. In dbieb hebben we alle ruimte om je te verrassen met tentoonstellingen, kunst en multimedia. Blijf kijken naar de nieuwste resultaten van kunstenaars en andere creatievelingen. Lees hieronder meer (also in English).


Kunst in dbieb

In dbieb Leeuwarden hebben we alle ruimte om je te verrassen met tentoonstellingen, kunst en multimedia. In het hart van dbieb Leeuwarden vind je twee videowalls. Een plek waar videokunstenaars uit Friesland hun werk tonen.

Jouw video-art in dbieb?

Ze zeggen wel dat we in een beeldcultuur leven. Iedereen ziet beelden, maar iedereen maakt ze tegenwoordig ook zelf. dbieb nodigt kunstenaars, studenten en andere beelden-makers uit hun werk te delen met onze bezoekers.

Cel B103

Neem in de Blokhuispoort een kijkje in onze gevangeniscel. Ervaar de geluiden van een gevangenis en luister naar de verhalen van gevangenen.