dbieb is geopend. Onze vestigingen sluiten om 17.00 uur. Het dragen van een mondkapje is verplicht en we hanteren de anderhalvemeter richtlijn. M.u.v. de spreekuren zijn alle activiteiten uitgesteld tot na 25 januari.  Bekijk onze aangepaste richtlijnen.

kunst in dbieb

terug naar in dbieb

Niet alleen boeken vertellen verhalen. Beelden ook. In dbieb hebben we alle ruimte om je te verrassen met tentoonstellingen, kunst en multimedia. Blijf kijken naar de nieuwste resultaten van kunstenaars en andere creatievelingen. Lees hieronder meer (also in English).


Kunst in dbieb

In dbieb Leeuwarden hebben we alle ruimte om je te verrassen met tentoonstellingen, kunst en multimedia. In het hart van dbieb Leeuwarden vind je twee videowalls. Een plek waar videokunstenaars uit Friesland hun werk tonen.

Jouw video-art in dbieb?

Ze zeggen wel dat we in een beeldcultuur leven. Iedereen ziet beelden, maar iedereen maakt ze tegenwoordig ook zelf. dbieb nodigt kunstenaars, studenten en andere beelden-makers uit hun werk te delen met onze bezoekers.

Cel B103

Neem in de Blokhuispoort een kijkje in onze gevangeniscel. Ervaar de geluiden van een gevangenis en luister naar de verhalen van gevangenen.