Helaas ervaren sommige klanten momenteel een storing met de Wise-app. Er wordt hard gewerkt om dit probleem op te lossen. Wel kun je inloggen op Mijn dbieb via www.dbieb.nl Onze excuses voor het ongemak.

Over de Kapel

Midden in dbieb op de eerste verdieping bevindt zich de Kapel. Deze ruimte is van oudsher in verschillende hoedanigheden altijd een plek van zingeving, verlichting en ontwikkeling geweest.

Tot en met 2007 was het een gevangeniskerk. Tegenwoordig is De Kapel een multifunctionele ruimte in een warme jaren ’50-sfeer, waarin de oude elementen zoals het houten plafond en de constructie bewaard zijn gebleven.

De ruimte is geschikt voor publieksevenementen, theatervoorstellingen, plenaire bijeenkomsten, lezingen of een gezellig feest. Je kunt er zelfs trouwen!

Prijzen

Prijs per dagdeel: € 320,00 ex BTW, inclusief aanwezige faciliteiten. Voor sociaal- en culturele evenementen hanteert dbieb een speciaal tarief. dbieb beoordeelt, afhankelijk van de invulling van jouw evenement of je hiervoor in aanmerking komt.

aanvraag kapel huren

Faciliteiten

De ruimte beschikt over een flatscreen presentatiescherm met ingebouwde pc met muis en toetsenbord, Apple TV, Chromecast en toegang tot internet.
Ook hangt er een beamer waarop je een laptop kunt aansluiten. Verder beschikt de Kapel over een mobiel, actief in te zetten geluidssysteem bestaande uit twee subwoofers, twee luidsprekers, twee vloermonitoren, mengpaneel en een iPad waarmee het systeem ook kan worden bediend.
Aan het plafond hangt een takelbaar grid met algemeen sfeerlicht en sprekersspots die naar wens in te stellen zijn.

Specificaties

Capaciteit 
100 zitplaatsen
 
Technische gegevens
Totale oppervlakte: 166m2 

Faciliteiten

  • Losse podiumdelen  
  • Tafels
  • Stoelen 
  • Barstoelen   
  • Kapstokken  
  • Flipover met papier 
  • Katheder  
  • Yamaha C5 vleugel (te huur tegen meerprijs)   

In overleg zijn er verschillende opstellingen en aankleding van de zaal mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

plattegrond de kapel

technische lijst de kapel