Nieuwsbrieven en social media

Nooit meer iets missen? Meld je aan voor een van de nieuwsbrieven van dbieb en blijf op de hoogte van nieuws, leuke activiteiten en boekentips voor jong en oud.

Of volg ons via de social media kanalen van dbieb.

dbieb nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief houden wij je op de hoogte van lezingen, workshops, voordeelacties van dbieb en onze samenwerkingspartners. 

De nieuwsbrief verschijnt ongeveer een keer per maand. Je kunt je op ieder gewenst moment weer afmelden.

tip van dbieb

Elke week schrijft een medewerker, vrijwilliger of bezoeker van dbieb een boekentip.

Deze tips van dbieb geven je een extra kijkje in ons brede aanbod en verrassen je met titels die je zelf misschien niet zo snel had uitgezocht. Ontdek de leukste boeken en abonneer je om via de mail nooit meer een tip te hoeven missen.

De nieuwsbrief verschijnt een keer per week. Je kunt je op ieder gewenst moment weer afmelden.
 

aanwinsten in je mail

Als lid van dbieb kun je een gratis abonnement nemen op aanwinstenmails. Je kunt daarbij aangeven in welke genres en onderwerpen je geïnteresseerd bent. Je ontvangt vervolgens tweewekelijks per e-mail een overzicht van de relevante aanwinsten van je eigen bibliotheek.

Hoe krijg ik de aanwinsten-attendering in mijn mailbox?

  • Log in op `mijn dbieb`
  • Kijk in de rechter rij op berichtvoorkeuren, kies tabblad aanwinstenmail
  • Onder Beschikbare abonnementen kun je je aanmelden voor een  genre of onderwerp. Onder Reeds aangemeld voor kun je je eenvoudig weer afmelden.

begin de week met een boek

Elke week deelt een leesconsulent van dbieb een jeugdboekentip met (les)suggesties voor leerkrachten & ouders.

Je kunt je abonneren op de nieuwsbrief. Je ontvangt dan elke week de nieuwste tip in je mailbox. Je kunt je op ieder gewenst moment weer afmelden. 
 

nieuwsbrief voor het onderwijs

In onze nieuwsbrief voor het onderwijs geven we nieuws over het aanbod voor de scholen zoals Scoor een boek en Vakantielezen en ook leuke tips van onze leesconsulenten. De nieuwsbrief verschijnt vier keer per jaar. Je kunt je op ieder gewenst moment weer afmelden. 

Eerdere nieuwsbrieven