Helaas ervaren sommige klanten momenteel een storing met de Wise-app. Er wordt hard gewerkt om dit probleem op te lossen. Wel kun je inloggen op Mijn dbieb via www.dbieb.nl Onze excuses voor het ongemak.

zomer in dbieb

Meer boeken mee

Van 1 juni t/m 31 augustus kun je extra veel boeken lenen.

Per pas mag je 10 boeken lenen, in plaats van 7. Ben je lid van dbieb Stiens? Dan mag je 13 boeken lenen in plaats van 10.Langer lenen

Van 1 juni t/m 31 augustus is de uitleentermijn voor alle materialen 6 weken (in plaats van 3 weken). Heb je een comfortabonnement, dan is de uitleentermijn 8 weken. Buiten deze periode kun je voor maar € 1,00 per bibliotheekpas de boeken 6 weken lenen (ongeacht het geleende aantal).

 

Vakantie-lezen

Beleef samen avonturen en ontdek verhalen. Kom langs in dbieb en ga op Vakantie- speurtocht. Of speel online het Vakantielezen-spel. Verzamel alle schatten en maak kans op een tablet. Meld je nu aan via vakantielezen.nl en doe mee!

vakantielezen

Leessprongen in de zomer!

Kinderen die blijven lezen in de vakantie, maken enorme leessprongen! Maak het vooral leuk door bijvoorbeeld een strip, de folder van de camping of een tijdschrift te lezen. Of lees je hond of kat eens voor! Hier vind je de leukste en gekste leestips. Succes gegarandeerd!

leessprongen maken

meer leestips

Voordeel met je biebpas

Een middagje naar het museum, een rondvaart maken door Nationaal Park de Alde Feanen of een avondje bios...

Met je biebpas krijg je korting op veel dagjes uit. Kijk maar eens op biebpas.frl.

biebpas.frl

Openingstijden

In de zomer zijn er aangepaste openingstijden.


Check hier de aangepaste openingstijden van onze vestigingen tijdens de zomervakantie.
 

openingstijden

Boekentips van onze leesconsulenten

Welk boek is geschikt voor mijn kind? Hoe maak ik lezen leuk? Hoeveel moet mijn kind lezen in de vakantie? Kom langs in dbieb en vraag het onze leesconsulenten, tijdens een speciaal inloopuurtje op 9, 10, 11 en 18 juli.

Bekijk hier de data en locaties

Verlengen op afstand

Ook op je vakantieadres regel je je biebzaken gewoon online.

Verlengen en reserveren van media, lees- en luistertips bekijken: dat doe je allemaal in de Wise-app. Download de Wise-app in jouw appstore.

Download ‘m in jouw appstore

Online BibliotheekApp

Een koffer met boeken mee op vakantie hoeft écht niet... Lezen én luisteren doe je gemakkelijk via je tablet of e-reader met de Online BibliotheekApp.

Iedereen die lid is van dbieb, kan gratis een account activeren.

Online BibliotheekApp

Apps van dbieb

Meer weten over de apps van dbieb? Welke er zijn, hoe ze werken en wat je er allemaal mee kunt? Kijk snel op de website voor een overzicht.

Tip: bezoek eens een digi-inloop voor uitleg over de apps.

apps van dbieb


prettige vakantie