Vanaf maandag 28 november sluiten alle vestigingen om 17.00 uur. Daarnaast is het dragen van een mondkapje verplicht en hanteert dbieb de anderhalvemeter richtlijn. Activiteiten in de avonduren zijn uitgesteld tot na 18 december. Voor activiteiten die plaatsvinden in de Kapel, vragen we een coronatoegangsbewijs. Bekijk onze aangepaste richtlijnen.

werken en studeren

terug naar in dbieb

Computers

Vanaf de publiekscomputers heb je gratis en zonder lidmaatschap toegang tot databanken en digitale bronnen. Ook kun je vanaf deze computers printen.

Internet & gratis WiFi

Maak gratis en zonder lidmaatschap gebruik van de WiFi in dbieb. Voor internet op de publiekspc's in dbieb log je in met je pasnummer en wachtwoord. Je kunt al lid worden vanaf €5,50.

Printen, scannen & kopiëren

Je kunt gratis scans maken van documenten. Printen en kopiëren kost 5 cent per kant (zwart-wit A4) of 50 cent per kant (kleur A4).

Werken en studeren in dbieb

In onze vestigingen zijn verschillende plekken waar je kunt werken en studeren. In dbieb Blokhuispoort is een speciale stilteruimte waar je rustig kunt werken.

Zaalverhuur

Vergaderen of werken in hartje centrum van Leeuwarden? Dat kan in dbieb. Een aantal cellen van de Blokhuispoort is namelijk omgetoverd tot functionele vergader- en werkruimte.

In dbieb

dbieb is bij uitstek een plek om elkaar te ontmoeten, samen koffie te drinken en je vragen te stellen.

Ontmoeten in dbieb