jeugd & jongeren

Zoek je een digitaal prentenboek? Wil je lekker wegdromen bij een boek? Moet je lezen voor je lijst? Of zoek je informatie voor een spreekbeurt? Klik op je leeftijd en bekijk wat dbieb te bieden heeft. Verder vind je op deze pagina onze jeugdactiviteiten en informatie voor ouders en leerkrachten.


Jeugdactiviteiten

In dbieb lees je wat je nog niet eerder las, doe je wat je nog niet eerder deed en zie je wat je nog niet eerder zag. En dat is heel veel. Kijk maar eens naar alle toffe workshops, voorleesuurtjes en voorstellingen. Van de allerkleinsten tot de puber in de dop: dbieb heeft voor elke leeftijd een passend uitje. Om je creatief uit te leven, je programmeer skills te verbeteren, van de natuur te leren of om gewoon ‘iets leuks’ te doen.

alle jeugdactiviteiten

Jeugdbieb

  • 0-6 jaar

  • 6-12 jaar

  • 12-18 jaar

Voor ouders

Heeft je kind moeite met lezen? Ben je benieuwd hoe je je kind 'mediawijs' kunt maken? Of ben je op zoek naar voorleestips voor de allerkleinsten? Hier vind je informatie en tips.

Voor leerkrachten

Dat lezen hartstikke belangrijk is voor kinderen, weten we natuurlijk allang. Daarom werkt dbieb samen met scholen. En die samenwerking gaat veel verder dan leesplezier alleen...