gastheren/gastvrouwen

gastvrouw

Voor onze vestiging in Hurdegaryp zijn we op zoek naar gastheren/ gastdames.  

vrijwilliger Het Huis Dat Met Je Hersenen Speelt

vacature hersenhuis

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers (leeftijd onbelangrijk) die het leuk vinden om de bezoekers te begeleiden tijdens hun bezoek aan Het Huis Dat Met Je Hersenen Speelt.

voorleesvrijwilliger

voorleesvrijwilliger

Als voorleesvrijwilliger lees je voor aan jonge kinderen en je betrekt ze bij het verhaal. Momenteel zoeken we voorleesvrijwilligers voor op woensdagmiddag in kringloopwinkel Estafette/Recycle Boulevard.

teamleider connectiepunt Erasmus

teamleider

Voor het Bibliotheek Connectiepunt in Woonzorgcentrum Erasmus zoekt de Unie van Vrijwilligers (UVV) een Teamleider Bibliotheekservice voor het uitleenpunt van dbieb.  

vrijwilliger zadenbieb

vacature zadenbieb

Je bent de schakel tussen dbieb, Zadenbibliotheek Fryslân en de bezoeker en draagt zorg voor de voorraad en ingeleverde zaden.

begeleider kinderactiviteiten

BiebFACTORY

Wil jij als vrijwilliger kinderen begeleiden bij leuke doe-activiteiten in de bibliotheek? Wij zoeken vrijwilligers voor het techniekmenu. Het techniekmenu is elke dinsdag, woensdag en- donderdagochtend van 09.00u tot 13.00u en vindt plaats in de werkplaats van de Blokhuispoort.

vrijwilliger connectiepunt Erasmus

vrijwilliger UVV

Voor het Bibliotheek Connectiepunt in Woonzorgcentrum Erasmus zoekt de Unie van Vrijwilligers (UVV) vrijwilligers voor het uitleenpunt van dbieb.