Helaas ervaren sommige klanten momenteel een storing met de Wise-app. Er wordt hard gewerkt om dit probleem op te lossen. Wel kun je inloggen op Mijn dbieb via www.dbieb.nl Onze excuses voor het ongemak.

mijn dbieb uitlegvideo

meer informatie over mijn dbieb

Een account aanmaken bij mijn dbieb

Inleverdata checken, verlengen, zoeken in de catalogus, reserveren... Met je account van mijn dbieb heb je altijd toegang tot dbieb. Ontdek wat er allemaal online mogelijk is. In deze video laten we zien hoe je een account aanmaakt.  

Een verlanglijst maken in mijn dbieb

Titels die je nog graag wilt lezen, plaats je in mijn dbieb op je persoonlijke verlanglijstje. Scheelt een hoop zoekwerk en je kunt het altijd en overal aanvullen. Ga je het boek lenen, dan verdwijnt de titel ook weer automatisch van je verlanglijst.  

Alle gezinsleden in één account

Om in een keer te verlengen voor je gezinsleden kun je meerdere accounts van mijn dbieb aan elkaar koppelen. Dit zelfde geldt voor het betalen van registraties.  

Check eerder geleende titels

Wil je nakijken wat je eerder hebt geleend? In mijn dbieb vind je een overzicht op datum, op schrijversnaam, maar ook op titel. Bovendien is er een handige knop om de lijst te printen.  

Je favoriete titels reserveren

Zoek in de catalogus, check of je vestiging de gewenste titel in huis heeft en reserveer het meteen. Handig: in mijn dbieb zie je in één oogopslag wat je allemaal gereserveerd hebt.