nacht van de filosofie

Ik stuntel, dus ik ben

Iedereen is een stuntelaar. We gaan stoethaspelend en struikelend door het leven. We vallen en we staan weer op. Niemand uitgezonderd.
Toch lijken we ons te schamen voor die imperfectie. We poetsen het weg en we presenteren ons vol enthousiasme als maatschappelijk geslaagd. Met een zinderend sociaal leven. Een volmaakt gezin. En een uiterlijk zonder rimpels.
Waarom fluisteren we over ons gestuntel? En schreeuwen we over hoe perfect we zijn?
Tijdens De Nacht van de Filosofie staat stuntelen centraal. Filosofen, wetenschappers, psychologen en artiesten vertellen erover en stellen vragen rondom dit thema. En, heel belangrijk: gaan met elkaar in gesprek. Want samen stuntelen is misschien wel het meest waardevol.

Nacht van de Filosofie Fryslân

Zaterdag 13 april 2019
19.00 – 0.30 uur
dbieb Leeuwarden

De 12e Nacht van de Filosofie Fryslân wordt georganiseerd door dbieb, in samenwerking met Humanistisch verbond, School voor Praktische Filosofie en Spiritualiteit, Filosofie café Leeuwarden en Kleurrijk Fryslân.  

vrijwilligers gezocht

Lijkt het jou leuk om samen met ons een meeslepend festival neer te zetten? En ben je beschikbaar op zaterdag 13 april 2019? Neem dan snel contact met ons op! We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen bij de ontvangst van sprekers en bezoekers, catering, kaartverkoop, techniek en opbouw.
Wat je ervoor terugkrijgt... ? Eeuwige dank, een super leuke dag, een ervaring rijker en gratis toegang tot alle lezingen en workshops.
 

eten, drinken, slapen en parkeren

Eten in de Blokhuispoort: Proefverlof
Overnachten in de Blokhuispoort: Alibi Hostel

Parkeergarage Zaailand
Zaailand 5, 8911 BL Leeuwarden

Parkeergarage De Klanderij
Posthoornsteeg 40, 8911 AT Leeuwarden
 

meer weten

volg ons op:
Facebook
Twitter

Meer weten over de Nacht van de Filosofie Fryslân? Stuur een e-mail naar: a.nijboer@dbieb.nl

 

partners