Felix & Bolt

Kate Moore

11-5-2023 Tip van Corien

Dit boek gaat over kat Felix en kitten Bolt.  Felix is ooit aan komen lopen op het treinstation van Huddersfield, een plaats in Engeland. Vanaf die dag maakt ze deel uit van een hechte gemeenschap. Veel mensen sluiten haar in hun hart.  

En heel veel mensen (van over de hele wereld) willen haar zien. Maar sommigen hebben ook wel eens pech, Felix is dan nergens te vinden. Jammer, want velen komen van heel ver. Er wordt heel mooi beschreven hoe Felix met alle deze aandacht omgaat.  Felix heeft ook een taak op het station, ze is senior ongediertebestrijder. Helaas lukt de uitvoering van die taak niet door alle aandacht die ze krijgt. Daarom komt kitten Bolt erbij. Felix en Bolt maken samen veel uiteenlopende avonturen mee. Je wordt echt meegenomen in hun avonturen.     

Ik ben het boek gaan lezen omdat de voorkant ervan mij aansprak. De hoofdstukken zijn niet zo groot en het boek leest heel prettig weg. En, grappig om te lezen wat mensen allemaal over hebben voor een kat. 

Leen deze titel

  • Kate Moore Felix & Bolt

    Verhalen en anekdotes over de stationskat Felix en stationskitten Bolt, die een verbindende rol spelen tussen medewerkers en passagiers op een Engels treinstation.

    Gedrukt boek

  • Kate Moore Felix de stationskat

    De pluizige bestseller uit Engeland: waargebeurd, en vol grappige en hartverwarmende anekdotes.Felix, ook wel 'Senior Ongediertebestrijder' genoemd, woont op het treinstation van Huddersfield in Engeland....

    E-book

Corien

Medewerker informatie & advies bij dbieb

Ik ben werkzaam als invalkracht in verschillende bibliotheken van Friesland. Via dbieb schrijf ik regelmatig iets over een boek.

Het lezen van boeken heb ik altijd al heel graag gedaan en doe ik nog steeds. Het liefst waargebeurde verhalen. Als ik een boek lees dan doe ik dat vaak met een kop thee erbij.

Hopelijk helpen we u met alle tips om een goed boek of e-boek te kiezen.

Tips van Corien

alle tips van Corien

Meer tips van dbieb

terug naar tips van dbieb