Vanaf maandag 28 november sluiten alle vestigingen om 17.00 uur. Daarnaast is het dragen van een mondkapje verplicht en hanteert dbieb de anderhalvemeter richtlijn. Activiteiten in de avonduren zijn uitgesteld tot na 18 december. Voor activiteiten die plaatsvinden in de Kapel, vragen we een coronatoegangsbewijs. Bekijk onze aangepaste richtlijnen.

De obsessie

Lieve Edward Ann Napolitano

Nora Roberts

22-10-2020 - Tip van Anneke

Naomi heeft vroeger een traumatische ervaring meegemaakt en na jaren van onrustige omzwervingen, lijkt het voor haar de tijd zich te gaan settelen.

Ze koopt een oud huis in een klein dorp, waar veel aan moet gebeuren. Het is onmogelijk dat alleen op te knappen en dus moet ze haar zelfverkozen afzondering opgeven en mensen in haar nabijheid toelaten. Na alles wat er in het verleden is gebeurd, is dat lastig voor haar en worstelt ze daarmee.
Al vlug bemerkt ze dat het steeds beter gaat, tot het noodlot weer toeslaat. Er zijn overeenkomsten met deze misdaad die ze niet wil zien. De geschiedenis lijkt zich te herhalen, wat onmogelijk lijkt. Maar is dit ook zo?

Dit spannende boek vroeg erom uitgelezen te worden. Ik had geen enkel vermoeden wie nu eigenlijk de dader was. Je wordt niet bewust op het verkeerde spoor gezet, maar denkt door kleine zinnetjes dat daar de clou in zit. Ik zat er dan ook steeds naast. Goed geschreven zonder overbodige tekst.
Ga zeker meer van deze schrijfster lezen!

Leen deze titel

  • De obsessie

    Nora Roberts

    Een jonge vrouw heeft leren leven met de gruwelijke misdaden die haar vader pleegde en leidt een succesvol bestaan als fotograaf; dan lijkt het verleden weer tot leven te komen.

    Gedrukt boek

    Bekijk details van De obsessie

Anneke

Als kind las ik al graag en veel! Daarna alle talen in het vakkenpakket met de bijbehorende boeken te 'moeten' lezen in allerlei talen!! Taal is dan ook mijn ding: Engels gaan studeren. Toch de medische wereld ingegaan, dus ook geïnteresseerd in medische verhalen/thema’s. Mijn interesse gaat allereerst uit naar literaire en psychologische thrillers, maar tegenwoordig ook veel op zoek naar waargebeurd of biografieën. Onder het mom: wat drijft de mens? Ook ben ik voorleesvrijwilliger zodra dat weer kan, voornamelijk omdat het zo belangrijk is kinderen kennis te laten maken met taal/ lezen. Het plan is nog steeds zelf een boek te schrijven... ooit.
Veel leesplezier!

Tips van Anneke

alle tips van Anneke

Meer tips van dbieb

terug naar tips van dbieb